När, var och hur?

Det 5 km långa loppet sker på Sandhamn den 13:e juli. På tävlingsdagen kl. 12.30 samlas vi utanför Sandhamns Seglarhotell för information från dagens konferencier. Registrering och upphämtning av tävlingströjan öppnar kl. 09.00 och ett tips är att vara i god tid eftersom köerna förra året var långa. Efter ombyte (möjligt att nyttja Seglarhotellets omklädningsrum) deltar man frivilligt i en gemensam uppvärmning. Start- och målgång sker sedan utanför Seglarhotellet. Efter målgång finns tid till bad/dusch, för att sedan samlas på Seglarhotellets Aftersail med livemusik, prisutdelning och mycket annat.

Får alla en T-shirt och hur får jag dit mitt namn?

På tävlingsdagen kommer du att få en T-shirt som du hämtar ut i registreringsdisken ute på Sandhamn (Viamare området). På T-shirtens framsida kommer vår logga att synas och på baksidan så kommer det att stå Vem springer DU för? I samband med att du hämtar ut din T-shirt kommer du även att hämta ut din nummerlapp på vilken du skriver personens namn som du vill dela loppet med. På Victorias rygg kommer det att stå Mamma och på Toves rygg kommer det att stå Syrran.

 

 

Hur tar man sig ut till Sandhamn?

Att ta sig ut till Sandhamn gör man med båt. Enklast är att i god tid kolla upp samtliga avgångar från önskad avreseort HÄR (tabellen för sommaren 2019 har inte kommit ännu). Det är viktigt att ni planerar er resa i tid då det var väldigt mycket folk på båtarna förra året.

 

Hur ser schemat för dagen ut?

09.00-12.30 Registrering/upphämtning av löpartröjor
12.30 Välkomstal med information om dagen
13.00 Uppvärmning
13.30 LOPPSTART
14.00-14.30 Målgång (endast tidstagning på 1-3:an i respektive klass)
14.00-15.30 Bad/dusch/ombyte och tid till mat
15.30 Prisutdelning och presentation av bidragssumma
16.00 Aftersail med liveband

 

Tar ni tid på alla medverkande?

Vi kommer enbart att ta tid på ettan, tvåan och trean i respektive dam -och herrklass, eftersom att våra resurser ute på ön är begränsade.

Priser

Förstapris – dam och herr
TBD
Andrapris – dam och herr
TBD
Tredjepris – dam och herr
TBD